Appartement met gigantische klok in Brooklyn

Appartement met gigantische klok in Brooklyn

Gister schreven we al een stuk over ronde ramen in huis. Dit appartement in Brooklyn beschikt over vier gigantische ronde raamklokken. Het is het duurste appartement van dit New Yorkse stadsdeel, maar dat is ook niet zo gek. Want wauw, wat woon je hier prachtig! 

Ronde ramen zijn één ding, maar dit is echt wel heel bijzonder. Alle vier de ronde ramen van dit appartement beschikken namelijk over een gigantische werkende klok. Dat doet je misschien denken aan een kerk, maar binnen is het appartement juist super modern. Het heeft een prachtig licht interieur met strakke vormen. En het uitzicht over de stad is adembenemend. Zelfs vanuit de badkamer kijk je tegen de skyline van Brooklyn aan.

Jammer genoeg moet je wel flink wat geld neerleggen om in dit prachtige appartement te kunnen wonen. Het is zo´n achttien miljoen dollar waard. Grote kans dat dit niet binnen jouw budget ligt, maar wegdromen mag natuurlijk altijd.

Klok appartement 2_Home_Planetfem Klok appartement 3_Home_Planetfem Klok appartement 4_Home_Planetfem Klok appartement 5_Home_Planetfem Klok appartement 6_Home_Planetfem Klok appartement 7_Home_Planetfem

Fotocredits:
Content at Home

Share This

About the author