Bohemian tuin inspiratie

Bohemian tuin inspiratie

Als je terug komt van vakantie, kan het vervelend zijn om je dagelijks leven in Nederland weer op te pakken. Gelukkig kun je de vakantie ook in ons eigen land nog even verlengen. Als je tenmiste een fijne tuin hebt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie bohemian tuin?

Bohemian is een echte wereldse stijl met veel kleur en drukke printjes. Alles mag en kan gecombineerd worden. Verder heeft een bohemian tuin vooral veel plekken om gezellig samen te zijn met vrienden of familie of om lekker in je eentje te relaxen. Loungeplekken en heel veel kussens dus!

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door eerst je tuin eens flink op de schop te nemen! Want niets is vervelender dan lekker rustig liggen en je ondertussen ergeren aan al het onkruid dat er groeit. Een onderhoudsvrije tuin is het meest geschikt! Dus kies een paar mooie tegels uit (mag ook met een printje!) en koop wat losse bakken voor de planten. Vervolgens maak je loungeplekken in alle hoekjes. Bijvoorbeeld door een (zelfgemaakt) houten bankje met mooie kussens of grote kussens op de grond. Fatboy verkoopt zitzakken die ook voor buiten geschikt zijn. Vergeet vooral niet wat mooie lichtjes op te hangen.

Heb je niet de beschikking over een tuin? Geen nood, het kan ook gewoon op je balkon! Iets kleiner weliswaar, maar niet minder gezellig! Doe wat inspiratie op met de volgende foto´s:

Bohemian Garden 2_Home_Planetfem Bohemian Garden 3_Home_Planetfem Bohemian Garden 4_Home_Planetfem Bohemian Garden 5_Home_Planetfem Bohemian Garden 6_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author