Breng de kerstsfeer in huis met kerststerren

Breng de kerstsfeer in huis met kerststerren

De kerstster is een prachtige plant die de gezellige kerstsfeer in huis haalt. Deze plant is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren waardoor hij past in ieder interieur. Bovendien zijn er heel veel manieren om hiermee te decoreren. 

Kerststerren zijn te koop in heel veel verschillende kleuren. Naast de klassieke rode kleur is hij bijvoorbeeld ook in zacht roze, fuchsia, crème wit of oranje te krijgen. De rode kleur is nog steeds het populairst voor de kerst, maar ook de andere kleuren kunnen heel leuk bij jouw interieur staan.

Als decoratie kun je van alles doen met kerststerren. Je kunt ze natuurlijk per stuk in een mooie pot zetten, maar het is ook leuk om ze met meerdere tegelijk in een grote bak te plaatsen. Je kunt kerststerren verwerken in een kerststukje of ze gebruiken als decoratie bij de kerstboom. Helemaal origineel is het om ze in sky planters aan je plafond te hangen. Dit zijn speciale potten waardoor je de kerststerren ondersteboven op kunt hangen. Hierdoor lijkt het alsof ze zweven.

Kerstster2_Home_Planetfem

Fotocredits:
Welke
Stars For Europe

Share This

About the author