De hal: eerste indruk van je huis

De hal: eerste indruk van je huis

De hal is een ruimte waar veel mensen weinig aandacht aan besteden. Dat is jammer, want het is de plek waar mensen een eerste indruk krijgen van je huis. Zodra je binnen komt, is het de eerste ruimte die je ziet. Zorg daarom voor een fijne en stijlvolle hal. 

Een hal is een ruimte die je zelf waarschijnlijk ook een beetje onderschat. Want je brengt er dan wel geen uren door, toch kom je er iedere dag meerdere keren langs. En niet alleen jij, ook je bezoek wordt hier ontvangen. Een mooie hal zorgt voor een goede uitstraling en is eigenlijk het visitekaartje van je huis.

Hal 3_Home_Planetfem

Omdat je veel spullen kwijt moet in de hal zoals jassen, tassen en schoenen, is het belangrijk dat je een goede manier hebt om dit op te bergen. Kies dus voor een meubel waarin je dit allemaal kwijt kunt. Heb je een grote hal? Dan is een bankje ook fijn om even op te kunnen zitten wanneer je je schoenen aan of uit trekt.

Om het geheel minder rommelig te laten lijken, kun je kiezen voor bakken of lades om tassen en schoenen in op te bergen. Een eigen bak voor alle gezinsleden is ook een goede oplossing, zo raak je je spullen niet zo snel kwijt.

Hal 2_Home_Planetfem Hal 4_Home_Planetfem

Fotocredits:
HomeRevo
Pinterest

Share This

About the author