De lente in huis in een paar stappen

De lente in huis in een paar stappen

De winter is nu toch echt officieel voorbij en dus wordt het tijd om de lente in huis te halen. Met een paar simpele veranderingen geef je je interieur een compleet andere look. Eén waarvan je meteen lentekriebels in je buik krijgt. 

Kleuren

Haal de lente in huis en vervang de donkere, warme kleuren die bij de winter horen door lichte pasteltinten die mooi bij de lente passen. Het is fijn als je kussens op de bank hebt liggen met een verwisselbare hoes. Dan kun je zo voor een paar euro nieuwe kussenhoezen kopen in een zacht kleurtje. Kies een aantal kleuren die overal in je interieur terugkomen, dat zorgt voor eenheid.

Accessoires

Je woonaccessoires zijn daarom ook het mooist wanneer ze dezelfde tinten hebben als de kussens op de bank. Je kunt bijvoorbeeld heel simpel een plateau neerzetten met verschillende kaarsen. In de winter kies je voor donkere kleuren, terwijl je in de zomer voor zachte kleuren gaat.

Bloemen en planten

Tenslotte horen bloemen en planten natuurlijk echt bij de lente. Haal een mooie bos tulpen in huis of zet een paar paastakken neer. Ook verse kruiden in de keuken staan altijd leuk. Van veel groen in huis word je vanzelf vrolijk!

Fotocredits:
Woonschrift

Share This

About the author