De leukste serviezen

De leukste serviezen

Je kunt een prachtige servieskast kopen, maar hier hoort natuurlijk ook een mooi servies bij. Je kunt natuurlijk gewoon simpel, goedkoop servies kopen, maar dat is jammer. Tenslotte kan servies echt iets toevoegen aan je interieur. Daarom vind je hier de leukste serviezen. 

Servies van een bepaald merk kost meestal wel wat extra´s, maar het heeft dan ook een luxere uitstraling dan simpel wit servies van de HEMA. Het is even een investering, maar het resultaat zorgt ervoor dat je graag spaart voor een volledig servies van een van de volgende merken. Want wat ziet het er leuk uit als je allemaal bij elkaar passende kopjes en borden in de kast hebt staan! Wel zo leuk als je visite krijgt en een gezellig servies uit de kast kunt trekken.

Blond Amsterdam

Serviezen Blond Amsterdam_Home_Planetfem

Een typisch Nederlands merk dat populair is onder heel wat mensen. Blond Amsterdam heeft verschillende soorten servies. Het bovenstaande servies is bijvoorbeeld uit de serie Delfts Blond. Meer Nederlands krijg je het niet!

Riverdale

Serviezen Riverdale_Home_Planetfem

Riverdale heeft een stijlvol servies in zwart en wit. Het leuke is dat de mokken in normaal formaat verkrijgbaar zijn, maar ook in een XL formaat. Fijn als je wel houdt van een flinke beker thee.

Babette 

Serviezen Babette_Home_Planetfem

Nog zo´n servies waar je vrolijk van wordt is het servies van Babette. Kleurrijke bordjes en bekers met leuke figuren, het zal je keuken opfleuren!

Share This

About the author