De meest bizarre hotelgebouwen

De meest bizarre hotelgebouwen

Slaap je wel eens in een hotel? Waarschijnlijk denk je dan meteen aan een hoog en recht gebouw dat er luxe, maar saai uitziet. Dat kan natuurlijk ook anders! Dit zijn namelijk de meest bizarre hotelgebouwen ter wereld. 

Er zijn heel wat bijzondere gebouwen overal ter wereld. In een deel hiervan is het ook mogelijk om te slapen, omdat het hotels betreft. De meeste van deze hotels zijn zeer luxe, waardoor je er flink wat geld voor neer moet leggen, maar het is zeker een bijzondere ervaring.

Rare hotels 1_Home_Planetfem

In dit hotel in de Zwitserse Alpen leef je letterlijk onder een steen. Een bijzonder gebouw is het zeker, maar of het erg comfortabel is, dat is een tweede. Het hotel beschikt namelijk niet over een toilet en dus zal je al je behoeften buiten in de natuur moeten doen. Tja, je moet er iets voor over hebben.

Rare hotels 2_Home_Planetfem

Wijnliefhebbers opgelet! Midden in de Franse wijnregio staat dit bijzondere hotel dat helemaal in het teken staat van deze alcoholische drank. Naast een wine-themed restaurant beschikt het hotel overigens ook over een heerlijke spa.

Rare hotels 3_Home_Planetfem

Nog zo´n hotel voor wijnliefhebbers is het Spaanse Marqués de Riscal. Dit indrukwekkende gebouw is gemaakt van allemaal gekleurde, golvende platen die geïnspireerd zouden zijn op de Marqués de Riscal wijnflessen.

Rare hotels 4_Home_Planetfem

Ziet dit hotel er niet prachtig uit? Het bevindt zich in Zwitserland en behoort tot de beste hotels ter wereld. Het dak heeft een bijzonder design met prachtige verlichting. Het geeft een sprookjesachtig beeld in de witte sneeuw.

Rare hotels 5_Home_Planetfem

Dit hotel in Tasmanië is helemaal aangepast aan de omliggende natuur. Je hebt vanuit binnen een prachtig uitzicht over de omgeving en het hotel staat in verbinding met de zee en de duinen. Voor de inrichting zijn veel Tasmaanse producten gebruikt.

Rare hotels 6_Home_Planetfem

Dit indrukwekkende gebouw staat in Beijing en de vorm is gebaseerd op de zon. Ook de ingang van het hotel is bijzonder gevormd als de mond van een vis.

Fotocredits:
Wander Luxe

Share This

About the author