Vloerkleden in huis

Vloerkleden in huis

Heb je een houten of stenen vloer in de woonkamer en wil je wel wat meer warmte creëeren? Dat kan met een vloerkleed. Deze kleden zijn heel geschikt om wat meer sfeer en kleur aan te brengen in je huis. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. 

Sommige woonkamers missen net even iets. Ze zien er mooi en modern uit, maar ze kunnen wel wat extra sfeer gebruiken. Zeker in een woonkamer waar weinig kleur terug te vinden is, kan het mooi zijn om iets extra´s toe te voegen.

Vloerkleden kunnen je huis echt opfleuren. Een opvallend vloerkleed is een eyecather in je woonkamer. Maar ook in de eetkamer, slaapkamer of studeerkamer kunnen ze mooi staan. Je hebt kleden met felle of juist neutrale kleuren, een opvallend motiefje of bijzondere materialen. Daarnaast kun je deze kleden in ongeveer ieder formaat krijgen. Vind je rechthoekig een beetje te standaard? Kies dan voor vierkant of rond! Laat je inspireren door de volgende voorbeelden.

Vloerkleden 2_Home_Planetfem Vloerkleden 3_Home_Planetfem Vloerkleden 4_Home_Planetfem Vloerkleden 5_Home_Planetfem Vloerkleden 6_Home_Planetfem Vloerkleden 7_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author