De oplossing voor shirts opbergen!

De oplossing voor shirts opbergen!

Heb jij ook altijd zo´n ellendig stapeltje shirts in je kast dat steeds omvalt wanneer je het onderste shirtje van de stapel wilt pakken? Heel vervelend, want op die manier is je kast eigenlijk nooit netjes. Gelukkig komt er nu waarschijnlijk een oplossing voor dit probleem. Zo is shirts opbergen nog nooit zo gemakkelijk geweest! 

Shirts opbergen zorgt namelijk bij heel wat mensen voor frustratie. Want wekelijks de kast op moeten ruimen omdat alles door elkaar ligt, is natuurlijk niet handig. Kan dat nou niet anders? Dat moeten de bedenkers van Thread Stax ook hebben gedacht! Zij ontwierpen een product waarmee het opbergen van je shirts een stuk simpeler kan. Dankzij de Thread Stax, die je onder ieder kledingstuk kunt leggen, kun je een keurige stapel in je kast maken. Je kunt je kleding gemakkelijk ordenen en het blijft keurig liggen zoals jij het hebt neergelegd.

Shirts opbergen met Thread Stax

Shirts opbergen doe je voortaan met Thread Stax. Eigenlijk zijn het een soort kleine plankjes die nauwelijks ruimte in beslag nemen. Je legt je shirts hier op en vervolgens kun je shirtjes gemakkelijk uit de kast pakken zonder dat de rest van de stapel instort. De houders worden bij elkaar gehouden door magneetjes en er zit een speciale schimmelvrije stof op. Handig als je shirtje per ongeluk nog een beetje nat in de kast terecht gekomen is!

Wat kost het?

Helaas, de Thread Stax is nog niet te koop. Momenteel wordt het geld voor de productie bij elkaar gespaard. Nou maar hopen dat er genoeg mensen zijn die wat geld voor deze uitvinding over hebben, want het zou wel fijn zijn als we binnenkort een goede oplossing hebben voor de eindeloze stapels omgevallen kleding in onze kast. Het scheelt in ieder geval veel frustratie. Wil je weten hoe shirts opbergen mogelijk is met de Thread Stax? Bekijk dan vast dit filmpje:

Share This

About the author