Een herfst interieur in een paar stappen

Een herfst interieur in een paar stappen

De herfst komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om je interieur te veranderen. De zomerse kleuren kunnen plaatsmaken voor warme, donkere kleuren. En daar horen natuurlijk ook romantische kussentjes en zachte plaids bij! 

In de herfst en de winter breng je vaak veel tijd in huis door. Zeker wanneer het buiten koud en regenachtig is, is er niets fijner dan lekker warm binnen te zitten met het hele gezin. Maak je huis helemaal herfst proof met de volgende tips!

In de lente houden veel mensen grote schoonmaak, maar eigenlijk zou je dat ieder seizoen opnieuw moeten doen. Zo begin je iedere keer fris en zul je veel meer van je huis kunnen genieten. Overbodige spullen kunnen het huis uit. Kijk of je er iemand anders nog blij mee kunt maken (vrienden, familie of een goed doel) en probeer zo min mogelijk echt weg te gooien.

Dan is het tijd om de zomeritems even op zolder te leggen en plaats te maken voor warme, herfstachtige kleuren. Heb je niets in huis? Er zijn veel woonmerken met een mooie herfstcollectie, zoals de Vagabond Vibes collectie van Riverdale. Bij herfst horen niet alleen warme kleuren, maar ook natuurlijke materialen. Vergeet ook niet om een lekker warme plaid op de bank te leggen, om ´s avonds knus tegen elkaar aan te kunnen kruipen. En je hebt meteen een goede reden om weer een hele lading heerlijk geurende kaarsen in huis te halen! Zo heb je al snel een prachtig herfst interieur.

Fotocredits:
Vagabond Vibes collectie Riverdale

Share This

About the author