Een huisje van 15 vierkante meter, het kan!

Een huisje van 15 vierkante meter, het kan!

Heb jij al moeite om al je spullen in je woning kwijt te kunnen? Wees dan maar blij dat je geen huisje van vijftien vierkante meter in Londen hebt. Toch is het blijkbaar mogelijk om in zo´n kleine ruimte alle noodzakelijke dingen vorm te geven. 

In Londen staat een mini huisje te koop. Dat huizen in de Engelse hoofdstad duur zijn, is wel te zien aan de vraagprijs van 275.000 pond. Voor dat geld heb je wel een volledig huis, alleen een beetje aan de kleine kant misschien.

Huisje Londen

Alles wat je nodig hebt

In dit huisje zit werkelijk alles wat je maar nodig kunt hebben. Een bed, een keuken, zitruimte en opbergruimte. Het is zo gebouwd dat je er kunt wonen, al is het niet genoeg ruimte voor meerdere personen. alle meubels en opbergruimtes zijn slim weggewerkt en het bed bevindt zich bovenin de ruimte. Er zijn allerlei slimme trucjes toegepast om zoveel mogelijk ruimte te kunnen besparen.

Praktische indeling

Alle verschillende onderdelen lopen heel praktisch in elkaar over. Zo vormt de trap meteen een scheiding tussen de keuken en de slaapkamer en is met verschillende kasten een verhoging naar de trap toe gebouwd. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de kleine ruimte in dit huis.

Het blijft krap natuurlijk, maar je moet iets over hebben voor het wonen in de Engelse hoofdstad. Bovendien kun je met trots zeggen dat je in een van de kleinste huizen ter wereld woont. Ik zou het mezelf alleen nog niet zo snel zien doen!

Share This

About the author