De fijnste leeshoeken voor in huis

De fijnste leeshoeken voor in huis

Heb je een drukke baan, een volle sociale agenda en ook nog een gezin om te onderhouden? Dan is het wel eens fijn om wat tijd voor jezelf te hebben. Waar kan dat beter dan in een knus leeshoekje met een goed boek?

Heel veel mensen hebben veel te weinig tijd om te lezen, maar zouden dit wel graag vaker doen. Jammer, want lezen is zo heerlijk ontspannend! En zeg nou zelf, kun je echt niet een paar keer per week een half uurtje vrij maken om even helemaal tot rust te komen? Misschien gaat het beter als je een knus leeshoekje in huis creëert waar je terug kunt trekken.

Maar ook voor de kinderen is een leeshoek fijn. Lezen is tenslotte ontzettend belangrijk voor hun ontwikkeling en ze kunnen het best zo snel mogelijk een positieve associatie met lezen krijgen. Het is natuurlijk heerlijk als ze dan een fijn hoekje hebben om helemaal op te gaan in alle spannende verhalen.

Leeshoek 2_Home_Planetfem Leeshoek 3_Home_Planetfem Leeshoek 4_Home_Planetfem Leeshoek 5_Home_Planetfem Leeshoek 6_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author