Leren poef in huis

Leren poef in huis

Een poef is een item dat eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben. Niet alleen is hij fijn om op te zitten of als voetenbankje te gebruiken, ook geeft het een knus sfeertje aan je interieur. Hoewel de meeste mensen een stoffen poef hebben, kan een leren exemplaar ook erg mooi zijn. 

Een leren poef geeft een bijzondere uitstraling aan je interieur. Het creëert een Marrokaans gevoel, maar staat ook erg stoer. Hij past in vrijwel elk interieur en zorgt voor wat afwisseling in de gebruikte materialen. Een bruine poef van leer past bovendien mooi bij veel herfst wooncollecties waarbij veel natuurlijke materialen worden gebruikt. Laat je inspireren door de volgende foto´s waarop zo´n poef in het interieur is verwerkt. Het staat vooral erg mooi wanneer er een groot contrast is tussen het leer en de andere kleuren en materialen die in huis worden gebruikt.

Leren poef 2_Home_Planetfem Leren poef 3_Home_Planetfem Leren poef 4_Home_Planetfem Leren poef 5_Home_Planetfem Leren poef 6_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author