Zo ruim je je schoenen op

Zo ruim je je schoenen op

Vind jij ook dat je niet genoeg schoenen kunt hebben? Je schoenenkast denkt daar helaas wel eens anders over. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je schoenen op een stijlvolle manier op te bergen. Zo kun je niet alleen elke dag je leukste paar uitzoeken, maar staan ze ook nog eens leuk in je interieur.  

schoenenkast

De Ikea Expedit kasten (€79,95) is uitermate geschikt voor het tonen van jouw geliefde schoenen. In ieder vakje kun je weer een ander paar zetten. Heb je kleinere schoenen zoals ballerina’s, slippers of sandaaltjes? Koop dan ook een aantal bakken voor in de kast waar je meerdere schoenen in kwijt kunt.

Schoenenladder

Heb je veel pumps? Je kunt ze met de hak ophangen aan een ladder. Deze ladder kun je gemakkelijk tegen de muur zetten. Op deze manier kun je heel veel schoenen kwijt en heb je meteen een echte eyecatcher in je slaapkamer.

Schoenenkast2

 

Moet je de schoenen van een heel gezin kwijt en dan het liefst nog in de hal? Hang fruitkistjes op die je in gezellige kleuren schildert. De schoenen kun je zowel in als op het kistje opbergen. Als je de kistjes verticaal ophangt, kun je er zelfs laarzen in kwijt.

Fotocredits:
Red Soles & Red Wine
Weddingbliss
Design Sponge

Share This

About the author