Ga jij voor goedkoop of voor design?

Ga jij voor goedkoop of voor design?

Vraag jij je ook wel eens af of je moet gaan voor wat duurdere meubels of toch gewoon maar weer naar die oude vertrouwde (en vooral goedkope) Ikea moet gaan? Aan de ene kant zijn goedkope meubels wel zo makkelijk, je kunt ze tenslotte zo weer vervangen. Maar aan de andere kant is het ook wel eens leuk om een wat duurder pronkstuk in huis te hebben. 

Goedkoop is fijn, maar het gaat natuurlijk ook een stuk sneller kapot dan dat je wat betere kwaliteit in huis haalt. Gelukkig is er ook een middenweg; meubels die iets duurder zijn, maar waar je nog steeds niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Koop je een nieuw huis en wil je een compleet nieuwe inrichting? Het lijkt aanlokkelijk om alles maar meteen in één keer te kopen, maar de vraag is of dat verstandig is. Misschien kun je beter even sparen zodat je iets kunt kopen wat je écht heel mooi vindt. Zo kun je al je meubels stuk voor stuk vervangen voor een duurder exemplaar.

Designmeubels lijken ongelooflijk duur, maar het grote voordeel is dat ze heel lang mee gaan en bovendien vaak tijdloos zijn. Investeren in een duur meubelstuk kan dus zeker heel verstandig zijn. Vooral wanneer je er iedere keer weer blij van wordt. Heb je een wisselende smaak en wil je graag steeds weer wat nieuws? Dan kun je het beste kiezen voor een paar kwalitatief goede basismeubels en goedkopere accessoires die je steeds weer kunt vervangen.

Fotocredits:
TV Meubels Online Centro

Share This

About the author