Haal koper in huis

Haal koper in huis

Ben je op zoek naar een hippe kleur voor in huis? Koop dan eens woonaccessoires van koper! Dit is een mooie, warme kleur voor de komende winter. Het staat hip en is goed te combineren met andere kleuren. Laat je hier inspireren! 

Koper is dé modekleur van dit moment als het om interieur gaat. Woonbladen staan vol met koperen woonaccessoires. Er zijn dan ook heel wat verschillende koperen woonspulletjes te krijgen. Niet zo gek, want het kan hartstikke leuk staan. Dit kun je allemaal met koper doen!

Lampen

Zoek je nog naar een paar mooie lampen voor in huis? Lampen van koper zijn echte eyecathers. Het is mooi om één of meerdere koperen hanglampen boven de eettafel te hangen. Dit geeft meteen sfeer aan je eethoek. Door hun glans vallen deze lampen ook lekker op!

Koper 2_Home_Planetfem Koper 3_Home_Planetfem

Kussens

Bij koper denk je misschien niet zo snel aan kussens, maar toch is het erg leuk om deze kleur te gebruiken op je bank. Er zijn prachtige koperen sierkussens te krijgen. De glans geeft een bijzonder effect. Overigens zijn er ook veel kussens die alleen een koperen patroontje hebben, dit staat natuurlijk ook leuk!

Koper 5_Home_Planetfem

Accessoires

Er zijn heel wat verschillende soorten koperen accessoires te krijgen. Denk maar eens aan kaarsenhouders, vazen en schalen. Het is leuk als de kleur koper in meerdere elementen in huis terug komt. Hierdoor maak je er een eenheid van en dit zorgt voor rust in huis. Wanneer je dus koperen lampen hebt, is het leuk om ook een paar koperen accessoires te shoppen.

Koper 6_Home_Planetfem

Koper combineren

Je kunt koper subtiel terug laten komen in je interieur in combinatie met andere kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwart, wit en kleuren als grijs en zacht roze. De combinatie tussen koper en andere materialen zoals hout en wol is ook erg mooi.

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author