Hoe gebruik jij de paperbag?

Hoe gebruik jij de paperbag?

Heb jij al een paperbag in huis? Deze papieren zakken zijn niet alleen erg handig, ze staan ook prachtig in elk interieur. Het is een stijlvolle manier om spullen op te bergen in huis. Hoe gebruik jij de paperbag in je interieur? 

Wat is een paperbag?

Paperbags zijn papieren zakken die je voor allerlei dingen kunt gebruiken. Ze zijn niet alleen gemaakt van stevig materiaal, ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Het belangrijkste is dat ze een echte toevoeging zijn vormen je interieur. Een simpele witte paperbag zorgt voor een subtiele manier om je spullen uit het zicht te onttrekken. Een paperbag met zwarte tekst staat juist weer stoer. Er zijn ook speciale paperbags voor in de kinderkamer. Kijk maar eens waar je de paperbag allemaal voor kunt gebruiken.

In de werkkamer

Een paparbag is handig om in de werkkamer te hebben staan. Je kunt hier bijvoorbeeld rollen cadeaupapier in bewaren.

Paper bag 5_Home_Planetfem

Planten

Planten in potjes? Daar is weinig nieuws meer aan. Het is een stuk origineler om je planten in een paperbag te zetten. Paperbags zijn gemaakt van een speciale papiersoort die gemakkelijk kan kreuken zonder dat hij kapot gaat (eigenlijk zien ze er gekreukt alleen maar leuker uit), maar toch moet je wel een beetje voorzichtig zijn wanneer je er planten in zet. Als je de planten water geeft en dit water naar beneden zakt, verkleurt de paperbag aan de onderkant. Het is dus verstandig om het papier aan de binnenkant met wat plastic af te dekken.

Paper bag 6_Home_Planetfem Paper bag 4_Home_Planetfem Paper bag 2_Home_Planetfem

In de kinderkamer

Kinderen verzamelen over het algemeen een heleboel spullen. Speelgoed slingert bij de meeste gezinnen dan ook door het hele huis. Wil je dat op een nette manier op kunnen ruimen? Koop dan een mooie paperbag voor in de kinderkamer. Zo heb je al het speelgoed bij elkaar op een mooie manier weggewerkt.

Paper bag 3_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author