Kleur in huis

Kleur in huis

De lente zit er eindelijk aan te komen en dat vraagt om wat verandering in huis. Want alle donkere tinten mogen verdwijnen en plaatsmaken voor kleur. Alleen hoe doe je dat nou, meer kleur in huis brengen?

In de wintermaanden is het fijn om een warm en sfeervol interieur te hebben met veel donkere kleuren. Als het zonnetje zich echter weer wat vaker laat zien, is dit niet meer zo passend. Kies er daarom voor om wat meer kleur in huis te halen. Hier word je vanzelf vrolijk van!

Kleur toevoegen kan al door een bos bloemen in huis te halen of nieuwe hoezen voor je kussens te kopen. Maar je kunt het natuurlijk ook groter aanpakken door een schilderij of meubelstuk met een kleurtje toe te voegen. Je moet je wel realiseren dat dit een wat grotere investering is en je het dus niet zo maar kunt vervangen als je er op uitgekeken bent. Het geeft wel een mooi effect. Benieuwd wat je allemaal kunt doen met kleur? Kijk dan maar eens naar de volgende interieurs.

Kleur in huis 2_Home_Planetfem Kleur in huis 3_Home_Planetfem Kleur in huis 4_Home_Planetfem Kleur in huis 5_Home_Planetfem Kleur in huis 6_Home_Planetfem Kleur in huis 7_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

 

Share This

About the author