Leuk idee: Bankje in het raam

Leuk idee: Bankje in het raam

Vind jij het heerlijk om lekker naar buiten te kijken? Of heb je kinderen die wel een knus plekje in huis kunnen gebruiken? Een bankje in het raam is de ideale plek om even lekker tot rust te komen. En het staat ook nog eens hartstikke leuk in jullie huis! 

Is het niet ontzettend fijn om met een kopje thee naar buiten te kunnen staren? Of een boek te kunnen lezen bij het laatste daglicht? Met een bankje in het raam creëer je een knus plekje waar het hele gezin even tot rust kan komen. Het is een mooie aanvulling op jullie interieur.

Zelf maken?

Eigenlijk hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om een bankje in je raam te bevestigen. Je zou hem zelf kunnen maken van houten planken of oud steigerhout. Maar natuurlijk kun je hem ook door iemand anders laten maken. Het is wel belangrijk dat hij op maat wordt gemaakt zodat hij goed aansluit bij het raam.

Kussens

Met kussens maak je jouw bankje een knus hoekje waar je lekker weg kunt kruipen met een goed boek. Zorg voor een leuke combinaties van opvallende kleurtjes en gezellige patroontjes. Een warme plaid is natuurlijk ook fijn voor als het wat kouder is.

Boekenkast of opbergruimte

Wil je meteen een boekenkast van je bankje maken? Dat kan door er plankjes in te maken waar jullie favoriete boeken kunnen komen te staan. Zo heeft het bankje twee functies in één keer, handig! Het scheelt ook meteen veel ruimte, handig als je niet zo´n grote woning hebt! Een andere manier om ruimte te besparen is het maken van een kist als bankje. Hierbij kun je in het bankje spulletjes kwijt zonder dat je er iets van ziet! Je kunt zo bijvoorbeeld een deken of extra kussens opbergen.

Fotocredits:
Pinterest 

Share This

About the author