Maak het warm in huis

Maak het warm in huis

Buiten wordt het steeds kouder en de winter zit er echt aan te komen. Nou is het helemaal niet erg om ´s avonds lekker binnen te zitten, maar dan moet het natuurlijk wel warm zijn in huis. Op deze manier zorg je voor een heerlijk warm, knus huis! 

Als het buiten kouder wordt, zit je natuurlijk liever binnen. En wat is er dan fijner dan thuiskomen in een heerlijk warm en gezellig huis? Haal daarom snel de volgende dingen in huis, zodat je straks heerlijk warm weg kunt kruipen op de bank.

Plaid

Heb je al een plaid in huis? Zodra de winter nadert, kun je hem op of naast de bank leggen. Een plaid kan wat kleur toevoegen aan je interieur. Het is leuk wanneer hij bijvoorbeeld bij de kussens op de bank past. Kies voor een lekker zacht dekentje waar je ´s avonds heerlijk onder weg kunt kruipen.

Kaarsen

Kaarsjes zien er niet alleen romantisch en gezellig uit, ze geven ook echt warmte. Wist je dat je met een paar waxinelichtjes je auto al kunt verwarmen? Zet je huis dus vol met mooie en lekker ruikende kaarsen. Zo creëer je een romantische sfeer en is het nog leuker om thuis te zijn!

Grote mokken

Heb je het toch nog koud? Dan wil een kop warme thee wel eens helpen. Zorg voor een paar XXL mokken in huis. Zo kun je heerlijk lang genieten van die warme thee. Niet alleen fijn om te drinken, maar ook om je handen aan op te warmen!

Kieren dichten

Heb je veel kieren in huis? Daardoor kan het snel koud worden. Kijk of je je huis kunt isoleren en maak anders gebruik van een opgerolde handdoek om de kieren tijdelijk te dichten. Zo blijft het lekker warm bij jou in huis zonder dat je onnodig aan het stoken bent!

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author