Maak je eigen picture wall

Maak je eigen picture wall

Heb je honderden of zelfs duizenden foto´s op je computer waar je eigenlijk weinig mee doet? De leukste foto´s gaan een keer online, maar verder zie je ze eigenlijk nooit meer terug. Jammer, want je kunt er zoveel leuke dingen mee doen. Maak bijvoorbeeld je eigen picture wall!

Foto´s kun je (laten) afdrukken en op een leuke manier in je huis ophangen. Dit geeft meteen een persoonlijke touch aan je interieur en zelf word je iedere keer weer vrolijk als je terug kunt denken aan die mooie herinneringen. Er zijn verschillende manieren om foto´s in je interieur te verwerken. Wanneer je één hele bijzondere foto hebt, kun je hem groot af laten drukken op een canvasdoek. Maar ook met meerdere kleine foto´s kun je veel leuke dingen doen.

Picture Wall 2_Home_Planetfem

 

Picture Wall 3_Home_Planetfem

Kies er bijvoorbeeld voor om je Instagram foto´s af te laten drukken als vierkante foto met witte rand. Ook de Polaroid variant is erg leuk. Deze fotootjes zijn heel erg geschikt om aan een slinger op te hangen. Je kunt ze ook samenvoegen in een grote lijst of juist stuk voor stuk aan de muur plakken met bijvoorbeeld washi tape.

Picture Wall 6_Home_Planetfem

 

Heb je echt heel veel foto´s? Dan is het misschien leuk om de hele muur er mee te behangen. Zorg er dan wel voor dat de andere muren in de kamer rustig zijn en je niet teveel opvallende spullen hebt staan. Anders wordt het geheel al snel te druk.

Picture Wall 4_Home_Planetfem

Ga je toch liever voor een echte picture gallery inclusief lijsten? Kies dan voor bij elkaar passende of allemaal dezelfde lijsten. Je kunt verschillende formaten combineren voor een speels effect. Vind je het lastig om de gaatjes op de juiste manier in de muur te krijgen? Trek de lijsten dan over op dun papier en plak deze papieren versies eerst op de goede hoogte op de muur. De spijker kun je hier dwars doorheen slaan zodat je precies weet waar hij moet komen. Vervolgens trek je het papier van de spijker af en hang je het lijstje er op. Hartstikke handig!

Picture Wall ophangen_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest
Inthralld

Share This

About the author