Maak van je slaapkamer een romantische plek

Maak van je slaapkamer een romantische plek

Zeker als je een gezin hebt en altijd ruimte tekort komt in huis, is het verleidelijk je slaapkamer als een soort opslagruimte te gebruiken. Toch is het juist heel belangrijk om van je slaapkamer een mooie, rustige en romantische plek te maken. Dit zorgt ervoor dat jullie een kamer hebben om helemaal te ontspannen en bovendien is het bevorderend voor jullie seksleven. 

Want zeg nou zelf, krijg je ook niet veel sneller zin om wat tijd vrij te maken voor je partner als jullie een prachtige slaapkamer hebben om je in terug te trekken? Het veranderen van een gewone slaapkamer in een mooie, chique en vooral romantische kamer is helemaal niet lastig en hoeft niet veel geld te kosten.

Allereerst is het belangrijk dat alles goed is opgeruimd. Wanneer overal stapels was liggen en een berg met strijkwerk zul je hier nooit goed kunnen ontspannen. Je ziet tenslotte de hele tijd alle dingen om je heen die je nog moet doen. Een fijne slaapkamer is zo leeg mogelijk. Ruim alles goed op in kasten en andere opbergmogelijkheden. Koop bijvoorbeeld een aantal mooie bij elkaar passende dozen om troep op te kunnen ruimen.

Slaapkamer6_Home_Planetfem

Vervolgens besteed je aandacht aan de sfeer in de kamer. Koop een sprei voor over het bed waardoor je hem altijd netjes op kunt maken en de kleur van je bed mooi past bij de rest van de kamer. Zoek een neutrale kleur uit, met kussentjes kun je wat meer de aandacht trekken. Daarna kun je met wat decoratie extra sfeer in de kamer brengen. Koop in ieder geval voor kaarsjes, want dat zorgt natuurlijk voor het ultieme romantische gevoel. Ook een boeddha, (nep) plant of een mooi schilderij kunnen erg leuk staan. Veel mensen zijn geneigd foto´s in de slaapkamer op te hangen. Als je hier ook graag seks hebt samen, is dit niet aan te raden. Ik denk niet dat je erg opgewonden wordt wanneer je tijdens de daad opeens de foto van je kinderen, ouders of hond ziet hangen. Kies liever voor een abstracte of zelfs licht erotische afbeelding.

Wil je wat inspiratie? Bekijk dan eens de prachtige slaapkamers hieronder.

Slaapkamer2_Home_Planetfem Slaapkamer3_Home_Planetfem Slaapkamer4_Home_Planetfem Slaapkamer5_Home_Planetfem

 

Fotocredits:
Pinterest 

Share This

About the author