Ongelooflijk: Complete woning op 8 vierkante meter

Ongelooflijk: Complete woning op 8 vierkante meter

Klaag jij wel eens dat je al je spullen niet kwijt kunt in je huis? Heel veel mensen hebben ruimtegebrek thuis, maar dat dit niet nodig zou hoeven zijn bewijst een video over een Franse woning van acht vierkante meter. In deze woning is alles te vinden wat je maar nodig hebt om te leven. 

Stel, je woont in een enorme stad waar je maar moeilijk aan een woning kunt komen. De huizen die er zijn, zijn bijna niet te betalen. Je betaalt immers voor iedere vierkante meter die je gebruikt. Wat doe je dan als je dat niet kunt betalen? Een mini appartement kopen natuurlijk! Hoe klein de ruimte ook is, je kunt er zeker alles in kwijt!

In de Franse hoofdstad Parijs is een appartement te vinden van acht vierkante meter dat compleet is ingericht met alles wat je nodig hebt om te leven. Onmogelijk? Het kan toch echt! In de kleine ruimte is een slimme oplossing bedacht om alle benodigde meubels weg te kunnen werken. Zo is er een boekenkast, kledingkast, eettafel, stoelen, bed, keuken en zelfs badkamer inclusief toilet te vinden. Je moet niet claustrofobisch zijn aangelegd en echt veel spullen kun je er ook niet kwijt, maar een complete woning is het zeker. Benieuwd hoe de eigenaar dit heeft aangepakt? Je kunt het zien in het filmpje.

Tiny apartment in Paris (8sqm only) from Kitoko Studio on Vimeo.

Share This

About the author