Opvallende badkamervloer

Opvallende badkamervloer

De meeste mensen kiezen voor een simpele badkamer in wit of een crème kleur. De tegels op de vloer zijn vaak vierkant en niet al te opvallend. Toch zou je ook juist voor een vloer als eyecather kunnen gaan. 

Een opvallende badkamervloer kan heel leuk staan, mits je het op de juiste wijze met de rest van de badkamer combineert. Je kunt voor een opvallende tegelvorm kiezen of juist gaan voor een echte knalkleur of een leuk patroontje. Het is wel belangrijk om de rest van de tegels in de badkamer dan rustig te houden, anders wordt het geheel te druk.

Wanneer je kiest voor een kleur op de vloer van de badkamer, is het leuk als deze kleur ook in details terug komt. Zo zou je bijvoorbeeld de handvatten op de kastjes in dezelfde kleur kunnen doen. Houd je niet zo van kleurtjes? Dan kun je ook kiezen voor een opvallende badkamervloer met een bijzondere tegelsoort. Een zigzagpatroontje kan bijvoorbeeld erg leuk staan.

Badkamer vloer 2_Home_Planetfem Badkamer vloer 3_Home_Planetfem Badkamer vloer 4_Home_Planetfem Badkamer vloer 5_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author