Ruim rommel op onder je bed

Ruim rommel op onder je bed

Ikea is bezig met een grote campagne om opruimen in huis te stimuleren. Hiervoor werkten ze ook samen met Elisah Jacobs van de site Interior Junkie. Zij laat zien hoe je je slaapkamer kunt gebruiken als opbergruimte. 

Want waarschijnlijk heb jij niet veel meer dan een bed in je slaapkamer staan. Onder dat bed kun je echter nog van alles kwijt in speciale bakken. Dit bespaart je veel ruimte op andere plekken. Je kunt hier bijvoorbeeld dekens of dekbedden opruimen. Zo creëer je in je kast meer ruimte voor kleding en schoenen.

Zorg er wel voor dat je bakken gebruikt die je goed af kunt sluiten tegen stof. Het is fijn wanneer je grote bakken gebruikt met wieltjes, zo kun je ze gemakkelijk weer onder het bed vandaan halen als je ze nodig hebt. Dan kun je ook meteen even zuigen, want er komt altijd veel stof onder een bed terecht.

Ook in je kledingkast kun je handig met de ruimte omgaan door verschillende bakken te gebruiken. Je hebt vaak nog wat loze ruimte waar je toch wat spullen kwijt kunt. Als je ervoor wilt zorgen dat je slaapkamer minder rommelig lijkt, is het belangrijk om flink wat bakken en dozen in huis te halen. Dit zorgt voor rust en ruimte.

Benieuwd naar het filmpje van Elisah? Die bekijk je hier.

Fotocredits:
VIVA 

Share This

About the author