Scandinavische slaapkamer inspiratie

Scandinavische slaapkamer inspiratie

De slaapkamer kan het best veel rust uitstralen. Tenslotte is het een plek waar je tot rust wilt komen na een dag hard werken. Daarom is het fijn als er zo min mogelijk spullen staan die af kunnen leiden. Een Scandinavische slaapkamer is daar zeker voor geschikt. Veel wit, ruimte en rust. Doe inspiratie op met deze foto´s. 

De Scandinavische stijl kenmerkt zich door veel wit en veel ruimte. Geen kamer vol met prulletjes, maar een strak design waar je volledig tot rust kunt komen. Een slaapkamer in de Scandinavische stijl is dan ook een plek waar vooral het bed centraal moet staan. Verder staat er weinig in de ruimte. Het draait hier tenslotte om slapen. Dat Scandinavisch weinig kleur bevat, wil natuurlijk niet zeggen dat het saai is. Kijk maar eens naar de volgende foto´s van Scandinavische slaapkamers.

Scandinavische slaapkamer 3_Home_Planetfem Scandinavische slaapkamer 4_Home_Planetfem Scandinavische slaapkamer 5_Home_Planetfem Scandinavische slaapkamer 6_Home_Planetfem Scandinavische slaapkamer 7_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author