Speels maar stijlvol: Verschillende stoelen

Speels maar stijlvol: Verschillende stoelen

Vind je het moeilijk om dé perfecte eetkamerstoelen te vinden? Waarschijnlijk ben je op zoek naar een soort stoel, maar waarom zou je niet een combinatie maken van verschillende stoelen? Dit geeft een speels effect, maar ziet er nog steeds stijlvol uit. 

Veel mensen hebben allemaal dezelfde eetkamerstoelen, maar het is juist zo leuk om verschillende modellen te combineren. Je kunt verschillende stoelen in dezelfde kleur nemen, of zelfs verschillende kleuren met elkaar mixen. Het geheel geeft een speels effect, maar het ziet er ook stijlvol uit wanneer je zorgt dat de stoelen genoeg bij elkaar passen om geen rommelig geheel te worden.

Stoelen heb je in allerlei soorten stijlen. Modern of antiek, goedkoop of design, hout of een ander materiaal, met of zonder armleuningen en ga zo maar door. Al deze verschillende stijlen zijn heel goed met elkaar te combineren. Zeker wanneer de stoelen allemaal dezelfde kleur hebben, wordt het alsnog een geheel. Maar ook met verschillende kleuren kun je toch een mooi resultaat bereiken.

Je kunt dus heel wat stoelen bij elkaar zoeken en alles uitkiezen wat je leuk vindt. Wat nou keuzestress? Je neemt ze gewoon allemaal!

Verschillende stoelen  2_Home_Planetfem

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author