Stek: Online woon & lifestyle tijdschrift

Stek: Online woon & lifestyle tijdschrift

Misschien ken je Stek al, misschien niet. Stek is een gratis online woon & lifestyle tijdschrift vol met leuke woonideeën, tips, interviews, binnenkijkers en inspiratie.

Stek: woon & lifestyle tijdschriftStek Magazine is een online tijdschrift dat iedereen gratis kan downloaden in de App Store en Google Play. Iedere zes weken verschijnt er een nieuwe editie van het magazine. Door het interactieve karakter wordt lezen een beleving. Het magazine kenmerkt zich door mooie foto’s, leuke filmpjes en unieke stylingproducties. De makers van Stek Magazine doen er alles aan om de lezer te inspireren, verrassen en dingen laten ontdekken. Zo kun je swipen van links naar rechts, scrollen van boven naar beneden, foto’s vergroten en 360˚ panoramabeelden bekijken. Ook leuk zijn  de configurators. Hiermee kan je bijvoorbeeld alvast je Auping-bed samenstellen.

In de nieuwste editie kun je door te ‘tappen’ op verschillende vloeren en muren jouw ideale combinatie samenstellen. Ook vind je in deze editie heel veel inspiratie over de juiste kleur voor het interieur. Met drie keer dezelfde bank en een totaal andere stijl zie je het effect van kleur in je huis.

Wat staat er in de april editie:

  • 3x keer dezelfde bank met een totaal andere styling: (inclusief winactie voor de bank)
  • Zo maak je een binnentuintje
  • Hoe kies je iets voor aan de muur
  • Kleur bekennen: Tips van designer Marc van der Voorn over het kiezen van de juiste kleur
  • Hoe kies je de juiste vloer

 

Als jij je ook graag bezig houdt met nieuwe woonideeën dan is het Online woon & lifestyle tijdschrift Stek zeker de moeite waard om eens te downloaden op je tablet. Eerdere edities zijn ook te downloaden en kun je offline lezen. Wat dat betreft kan je in een klap een schat aan woonideeën op doen. Wil je een artikel delen of bewaren dan kan dat ook. Onder elk artikel bevindt zich een deelknop voor Social Media, mail en berichten.

www.stekmagazine.nl

Fotocredits: Stek / Kronfoto

Share This