Stijlvol speelgoed opbergen

Stijlvol speelgoed opbergen

Kinderen in huis zorgt over het algemeen voor heel wat troep. Dag hip en modern interieur, hallo rommel! Of toch niet? Als je het slim aanpakt, kun je alles zo weer opruimen. En dat op zo´n manier dat je huis er toch weer stijlvol uit gaat zien. 

Als je veel speelgoed in huis hebt, is het belangrijkste dat alles een vaste opbergplek heeft. Koop dus een flinke lading mooie manden en bakken om alles op de juiste manier op te kunnen ruimen. Je kunt dit gemakkelijk aan je kinderen leren en zo kunnen ze zelf ook helpen het huis op orde te houden.

Natuurlijk kun je allerlei felgekleurde bakken in huis halen die heel leuk zijn voor kinderen, maar het is wel een beetje jammer als ze totaal niet bij de rest van je interieur passen. Heb je een strak zwart / wit interieur? Kies dan ook voor een paar mooie witte manden met bijvoorbeeld een zwarte tekst.

Ook voor kleine, losse rondslingerende dingen zul je een plekje moeten hebben. Koop bakjes voor pennen en potloden of hang spullen op met kleine magneetjes. Je kunt ook een speciale (Ikea) kast aanschaffen met veel opbergruimte. Zo haal je de rommel zo weg uit het oog en heb jij weer een net huis!

Fotocredits:
Lady Lemonade

Share This

About the author