Vier kerst met de Riverdale collectie

Vier kerst met de Riverdale collectie

Riverdale heeft altijd een grote collectie met de mooiste woonaccessoires. Ook voor kerst 2014 hebben ze weer flink uitgepakt. Volgens dit hippe merk is kerst als een film met besneeuwde landschappen, rijkelijk gedekte tafels, magische lichtjes en nostalgische muziek. Niet voor niks heet hun kerstcollectie voor dit jaar dan ook A Magical Movie

De kerst draait over het algemeen vooral om gezellig samen binnen zijn bij de warmte van de openhaard. Als het aan Riverdale ligt, kruipen we allemaal op de bank met een plaid en een goede kerstfilm. Dit fijne gevoel hebben ze geprobeerd vast te leggen in hun nieuwe collectie.

Warme kleuren zijn gebruikt voor sfeerlichtjes, windlichten en kaarsjes. Maar ook kleuren als champagne, zilver en sneeuwwit komen veel naar voren. In de nostalgische blikken van Riverdale kun je niet alleen allerlei lekkernijen voor de kerst opbergen, maar je kunt ze ook goed gebruiken om cadeautjes te verpakken. Super leuk voor onder de kerstboom! En ben je die naaldboom een beetje zat? Dan kies je toch gewoon voor een houten kerstboom van Riverdale!

Kerst Riverdale 2014 2_Home_Planetfem

 

Kerst Riverdale 2014 3_Home_Planetfem

Share This

About the author