Wat is jouw woonstijl?

Wat is jouw woonstijl?

Er zijn heel wat verschillende woonstijlen. Als je je huis gaat inrichten, is het belangrijk goed na te denken over de woonstijl die bij jou past. Tenslotte is een stijlvol interieur niet zomaar verzameling van allerlei leuke spulletjes. Het is veel mooier wanneer alles goed bij elkaar past. Maar wat is jouw woonstijl eigenlijk? 

Op het moment dat je je huis opnieuw wilt inrichten of je verhuist en daardoor een nieuw interieur krijgt, is het belangrijk van te voren goed na te denken over wat je eigenlijk wilt. Zodra je eenmaal voor een bepaalde stijl hebt gekozen, kun je hem immers niet meer zo gemakkelijk veranderen. Probeer je ook echt bij die ene woonstijl te houden. Hoe beter jouw meubels en accessoires bij elkaar passen, hoe mooier het staat.

Basic

Ben je niet zo van de opvallende meubels en woonaccessoires? Dan is een basic woonstijl met veel zwart, wit en hout wat voor jou. Wil je hier toch wat kleur aan toevoegen? Kies dan voor één accentkleur in je woning. Deze kleur kan terugkomen in bijvoorbeeld de kussentjes op de bank en andere kleine accessoires.

Modern

Houd je wel van een moderne inrichting? Dan heb je strakke meubels en design stukken in huis. Weinig geld te besteden? Er zijn gelukkig ook heel wat replica´s van bekende designers. Zo heb je een strakke en moderne inrichting voor minder geld.

Industrieel

Een industriële stijl is helemaal hip, de woonbladen staan er vol mee. Deze stijl kent veel stoere materialen zoals hout en leer. Dit staat prachtig in combinatie met beton.

Landelijk

Ben je wat meer romantisch ingesteld? Een landelijke woonstijl met veel wit en pastelkleuren is dan misschien wel wat voor jou. Steigerhouten meubels staan hier mooi bij. Met de accessoires maak je een echte knusse plek van je huis. Veel kaarsjes, hartjes en zachte dekentjes dus!

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author