Wow: Een huis op wielen

Wow: Een huis op wielen

Vind jij het ook maar saai dat je huis altijd op dezelfde plek blijft staan? Een Amerikaans koppel heeft daar iets op bedacht. Zij bouwden een klein huis op wieltjes. Ze namen ontslag, zeiden hun Californische leven gedag en vertrokken voor een reis door Amerika en Canada. 

Een huis op wielen? Ja, het kan echt! Dit Amerikaanse stel wilde wel eens wat van hun land zien en bouwden daarom hun eigen huis. Klein en compact, zodat ze het mee konden nemen achter de auto. Op deze manier konden ze al rondtrekkend door heel Amerika en een stukje van Canada ´wonen´. En dat in een ontzettend schattig huisje.

Huis op wieltjes 2_Home_Planetfem

Je zou het misschien niet zeggen, maar binnen hebben ze echt alles wat ze maar nodig hebben. Een keukentje, badkamer, woonkamer, eettafel en een bank. Ze kunnen hier zelfs meerdere mensen uitnodigen om te blijven eten. Bovendien kan er binnen gewoon gewerkt worden. Jenna werkt namelijk als journalist en Guillaume als fotograaf, werk dat prima gecombineerd kan worden met een leven op de weg.

Het huis is zeer praktisch ingericht en eigenlijk heb je dan ook maar weinig ruimte nodig. Zo is de trap ook een boekenkast en is er opslagruimte in de bank. Het stel geeft aan niet gek van elkaar te worden in deze kleine ruimte, ze hebben tenslotte buiten alle ruimte. Benieuwd naar alle verhalen? Jenna en Guillaume houden hun avonturen bij op een eigen blog: Tiny House, Giant Journey.

Huis op wieltjes 3_Home_Planetfem Huis op wieltjes 4_Home_Planetfem

 

Share This

About the author