Zo maak je jouw huis Pinterest waardig

Zo maak je jouw huis Pinterest waardig

Pinterest is een verslavende site waar de mooist ingerichte kamers voorbij komen. Het ene huis lijkt nog perfecter dan het andere en het is heerlijk om lekker weg te dromen bij deze mooie foto´s. Het zou alleen wel leuk zijn als jouw eigen stulpje ook maar een beetje leek op de plaatjes die je op je computerscherm voorbij ziet komen. Zo maak je jouw huis Pinterest waardig!

Pinterest Huis 2_Home_Planetfem

Zwart en wit zijn helemaal hip. Een Pinterest waardig huis ziet er strak uit en daar past zwart wit in verschillende patroontjes goed bij. Helemaal leuk als je het aanvult met één (felle) kleur.

Pinterest Huis 3_Home_Planetfem

Niet alleen je huis moet tip top in orde zijn, ook de tuin moet een mooie plek worden. Bij Pinterest huizen is het familiegevoel vaak heel belangrijk. Daarom maak je ook in je tuin een plekje waar je met familie of vrienden samen kunt zijn. Het liefst in de nabijheid van een warm vuurtje en natuurlijk helemaal zelf gebouwd.

Pinterest Huis 4_Home_Planetfem

 

Ook als je een kleinere buitenruimte hebt, kun je daar veel aandacht aan besteden. Een mini balkonnetje of een mooi dakterras? Hier maak je met wat kussens, een plaid en sfeervolle lampjes een knus plekje van!

Pinterest Huis 1_Home_Planetfem

 

In huis is het belangrijk dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Bovendien moet het er strak uitzien en rommel is uit den boze. Werk je spulletjes dus weg in een grote kast of opbergmanden.

 

Pinterest Huis 5_Home_Planetfem

Een opvallend item is natuurlijk altijd leuk. Niet alleen in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in je slaapkamer. Dit kan een kunstwerk zijn, een bijzondere lamp, maar bijvoorbeeld ook een gigantische spiegel als eyecatcher.

Pinterest Huis 6_Home_Planetfem

 

En tenslotte zijn Pinterest interieurs altijd zo georganiseerd als het maar kan. Dus maak handige bakjes om spullen in op te ruimen en maak ruimte om briefjes en kaarten op te kunnen hangen. Orden alles in kleine, bij elkaar passende bakjes en stapeltjes. Let´s get organized!

Fotocredits;
Pinterest

Share This

About the author