Zo ziet jouw toilet er altijd goed uit

Zo ziet jouw toilet er altijd goed uit

Het is wel zo fijn als je toilet er fris en schoon uit ziet. Niet alleen voor jezelf is het prettig, maar ook wanneer je (onverwacht) gasten over de vloer hebt. Zo zorg je er voor dat je toilet er altijd piekfijn uit ziet! 

Schoonmaken

Het belangrijkste is natuurlijk dat je toilet schoon is. Maak hem wekelijks een keer grondig schoon, waarbij je niet alleen het toilet zelf helemaal schoonmaakt, maar ook het fonteintje, de tegels en de vloer. Het is soms echter wel prettig om ook tussendoor schoon te maken. Koop daarom een mooi mandje waar je een pak schoonmaakdoekjes voor het toilet in kwijt kunt en een toiletreiniger. Zo kun je gemakkelijk even tussendoor schoonmaken zonder dat het veel moeite kost.

Mandjes

Mandjes zijn sowieso erg handig om losse spulletjes op te ruimen. Toiletrollen, tampons en maandverband kun je zo stijlvol in je toilet verwerken. Dit maakt het geheel veel minder rommelig dan wanneer je allemaal verschillende verpakkingen in het toilet hebt staan.

Accessoires

Kies een aantal mooie accessoires uit die sfeer geven aan het toilet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie spiegel en misschien wat kaarsjes? Investeer ook in een luxe zeeppompje. Losse zeepjes gaan er vaak snel vies uit zien, dus een zeeppompje is beter. Zeep van wat duurdere merken zit vaak in een mooi pompje. Je kunt één keer wat meer uitgeven aan deze zeep en het pompje eventueel later met goedkopere zeep vullen. Zo ziet je toilet er in ieder geval stijlvol uit!

Geur

Het is ook fijn als je een lekker geurtje in het toilet hebt staan, bijvoorbeeld in de vorm van een geurkaars of een parfum met stokjes. Zo zorg je ervoor dat er altijd een aangename geur hangt. Kies wel voor een neutrale geur die veel mensen lekker vinden.

Fotocredits:
Pinterest

Share This

About the author