Zo zorg je altijd voor een schoon toilet

Zo zorg je altijd voor een schoon toilet

Heb je ook wel eens dat er onverwacht bezoek komt en je achteraf tot de pijnlijke conclusie komt dat je toilet alles behalve schoon was? Zeker in een huishouden met kinderen is het lastig om het huis altijd goed schoon te houden. Het is echter wel zo fijn als je toilet er altijd fris uit ziet. 

En eigenlijk is het minder lastig dan je denkt om hem goed schoon te houden. Het belangrijkste is dat schoonmaakmiddelen in de buurt staan, het liefst in de ruimte zelf. Koop bijvoorbeeld een mooi mandje om ze in op te bergen, ik vind het zelf altijd wat rommelig staan wanneer de flessen schoonmaakmiddel gewoon op de vloer staan. Vergeet ook zeker niet een pakje toiletreinigingsdoekjes te kopen. Deze doekjes ontsmetten de bril en kun je na gebruik weggooien. Hang ook een toiletblok op voor een aangenaam geurtje.

Wanneer je schoonmaakmiddelen bij de hand hebt, is het heel gemakkelijk om regelmatig even schoon te maken. Dit kun je bijvoorbeeld iedere dag doen, zodat je zeker weet dat het toilet hygiënisch is. Eén keer in de week houd je dan een wat grotere schoonmaak waarbij je ook het fonteintje en de vloer meeneemt. Zo kost het je nauwelijks tijd en heb je toch een schoon toilet.

Fotocredits:
Blablablog

Share This

About the author